Din anlægsgartner i Nordsjælland

Har du brug for en hånd til plæneklipning eller beskæring af planter og buske? Eller har du et større projekt, du gerne vil have en kompetent anlægsgartners øjne på? Så kan vi hos Sven Bech A/S være dig behjælpelig, for vi yder nemlig alle former for nyanlæg, vedligeholdelse og serviceopgaver inden for haver og parker. Ligeledes etablerer vi også beplantninger i parker, privathaver, gårdarealer og indendørsarrangementer – både til privat og til erhverv.

Mere end blot plæneklipning

Vi er et hold af kompetente anlægsgartnere, og vi foretager således mere end blot klipning og vedligeholdelse af dine plæner. Det betyder også, at du kan finde et væld af ydelser inden for anlægning af haver og planter.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Beplantning
  • Grønne tage/tagbeplantning
  • Plæneetablering
  • Vedligeholdelse/lugning
  • Træfældning/beskæring
  • Snerydning/saltning

Kontakt

Grå afdeling

Anlægsgartner i København

Specialister indenfor anlægsgartneri

Hos Sven Bech anlægsgartner i Gentofte tæt på København finder du specialister, der, udover gartneruddannelsen, har videreuddannet sig og specialiseret sig inden for forskellige områder, heriblandt græsarealer, som varetager alle opgaver inden for deres specialområder. Ligeledes har vi også et mandskab, der kan varetage alt inden for beskæring og fældning af træer. Vi dækker dermed alle områder inden for drift af haver og parker.

Vi kan tilbyde dig en fast vedligeholdelseskontrakt, hvor vi regelmæssigt klipper dine plæner og trimmer dine træer og buske, ligesom vi også kan tilbyde såkaldte engangsvedligeholdelser. Vi er din professionelle anlægsgartner i København, Gentofte og Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommune, ligesom vi også dækker hele Nordsjælland.

Medlem af Danske Anlægsgartnere

Sven Bech A/S er medlem af Danske Anlægsgartnere, som er anlægsgartnernes brancheforening. For kunden betyder det, at firmaet er medlem af en garantifond og et ankenævn. Yderligere stiller Danske Anlægsgartnere krav til medlemmerne om kvalitetsarbejde og grundigt håndværk.

Læs mere om Danske Anlægsgartnere.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hvis du har behov for en kompetent gartner til dine anlæg, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 39 68 06 55, eller du kan sende os en mail på [email protected], så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kigge på vores tidligere arbejde indenfor anlægsarbejde og plantearbejde