Undgå rotter i kloaksystemet med rottespærre

De fleste boligejere har på et eller andet tidspunkt haft besøg af rotter, og det er ikke noget kønt syn, og ej heller særlig hygiejnisk. De fleste opdager det ved at se en rotte, som piler afsted fra skraldespanden eller kompostbunken, men du kan også se andre tegn på deres tilstedeværelse.

Det kan være rottehuller (på størrelse med en femkrone) og gange i jorden omkring huset, kloakdæksler eller skrænter, eller det kan være støj på loftet eller fra vægge.

Når først der er rotter, kan de være svære at komme af med, og kun en autoriseret rottebekæmper må kæmpe med de stædige dyr. Derfor er forebyggelse en god ide, og det kan vi hos Sven Bech hjælpe dig med. Vi tilbyder nemlig installation af en rottespærre i kloakken, som forhindrer rotterne i at komme ind i ejendommens kloakledninger.

Rottespærre

Utætte kloakrør er ofte problemet

Den mest almindelige årsag til rotter er utætte kloakrør, og som boligejer er du selv ansvarlig for, at boligens kloaksystem er sikret mod rotter. Vil du gerne vide, hvordan dit kloaksystem har det, kan vi nemt og bekvemt filme alle dine rørsystemer og tage billeder og optage film. Ud fra det kan vores kloakmester vejlede dig i, hvordan du bedst sikrer dit kloaksystem mod rotter.

Det kan være ved at installere en rottespærre, som kan bruges på både afløb og faldstammer, og som sørger for, at rotter ikke overtager din kloak. Derudover er det bedste, du kan gøre, at sikre, at kloakledninger, brønde og dæksler på din grund er tætte, og desuden sørge for at vedligeholde det hele på passende vis.

Kontakt os og hør mere

En rottespærre er ikke den eneste måde at bekæmpe rotter. Der findes også løsninger, hvor rotterne kan bekæmpes over jorden uden brug af gift. Ring til os på telefon 39 68 06 55 eller send en mail til [email protected] og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med forebyggende tiltag for at undgå rotter.

Vi har installeret rottespærrer for mange kunder blandt andet i Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, København samt Nordsjælland. Vi hjælper gerne kunder på hele Sjælland.