Rottespærre montør

Det er lovpligtigt i dag at være uddannet certificeret rottespærre montører. Derudover er vi underlagt Byggeriets Kontrolordning – det er din tryghed, når du retter henvendelse til os. Med den VA-godkendte spærre, er du sikret en løsning, som holder rotterne væk. Uanset om du allerede har problemet eller gerne vil undgå det i fremtiden, så er vores autoriseret kloakmester og rottebekæmper klar til hjælpe.

En rottespærre kan forhindre mange ubehagelige overraskelser.

Vi monterer dagligt mange rottespærre i blandt andet Gentofte, København, Hellerup, Charlottenlund, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Rungsted Kyst, Nordsjælland, vi kommer på hele Sjælland blandt andet i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Vesterbro, Virum og Østerbro, er vi den samarbejdspartner du har ledt efter, hvis du ønsker et kvalitetsresultat til en fordelagtig pris.

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre til liggende kloakledninger kan installeres i en rense- og inspektions-brønd. Den består af to uafhængige klapper, som forhindrer rotten adgang til kloaksystemet. Men samtidig tillader fri passage for spildevand og regnvand.

Rottespærren indeholder to klapper som er ophængt uafhængig af hinanden, som tillader fri passage af boligens spildevand og samtidig forhindrer rotters adgang ind til boligens kloaksystem.

Rottespærre på Sjælland

Krav til en rottespærre

Der er meget strenge krav til rottespærrer. De skal være produceret i syrefast rustfri stål. Vi benytter os kun af den bedste rottespærre på markedet TX11 fra Nordisk Innovation. Denne har vist sig gennem flere års test at være den med den bedste beskyttelse og mindst problemer. Rottespærren bliver produceret af Dansk virksomhed som ligger i 8250, Egå.

For at være sikker på at rottespærren overholder disse krav og også effektivt sikrer beskyttelse mod, at rotterne ikke kan slippe igennem, testes og gennemgår rottespærreren en VA-godkendelse på Teknologisk Institut, rørcentret i Taastrup. Denne VA-godkendelse er forbrugerens garanti for at rottespærren er testet og godkendt, og overholder de fastsatte normer for rottespærrer. Vi anbefaler, at man får serviceret sin rottespærre en gang årligt. Udsatte steder kan der være behov for yderligere service.

Professionel rottebekæmpelse

Vi har mange års erfaring med rotter og en bred viden om rotter i kloakering. Det er din sikkerhed for effektiv fjernelse af rotter. Vi er certificeret rottespærre montører og monterer mange rottespærrer hver dag. Grundet det stigende problem med rotter i Danmark, vil en rottespærre i din kloak hurtigt tjene sig hjem. Husk service af denne skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Rotte antallet er eksploderet i Danmark de senere år Rotter bliver et større og større problem. Selvom det er kommunerne, der har ansvaret for rottebekæmpelsen, må vi her hos Sven Bech konstatere, at vi gennem længere tid har set en stigning i opkald i forhold til rotteproblemer. Stigningen i rotter er bl.a. blevet dokumenteret af DR Kontant, der 2. marts 2017 havde et program omkring rotter og de problemer, de kan medføre.

Har du tegn på rotter?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os inden skaderne bliver for store. Mange panikker og føler, at det sender et signal om, at de bor beskidt eller uhygiejnisk, hvis der er tegn på, at en rotte har været forbi. Men det er ikke tilfældet. Rotterne lever i kloakkerne og bor du i et by-område, så er de næsten overalt – altså nede i kloakken – der hvor de gerne skulle blive. Men når der skal bygges rede søger de lodne dyr uden for kloakkerne og så er det, at problemerne begynder.

Rotter kan forårsage store ødelæggelser

Rotter er dygtige klatrere og de kan uden problemer klatre op gennem mange meter faldstamme hvis de ikke bliver stoppet. Det er f.eks. ikke ualmindeligt, at en rotte dukker op i et badeværelse i 4. – 5. sals højde.

Derudover er kloakrotter meget dygtige til at finde skjulte fejl og mangler ved afløbssystemerne. Disse fejl og mangler – ofte opstået ved direkte byggesjusk – kan senere give alvorlige ulemper i form af rotteplage, smittefare, ilde lugt, fugt og svamp. Det medfører yderligere ofte meget dyre reparationer.

Vores dygtige medarbejdere ser dagligt rotter, der har været på besøg og lavet skade – værst er i huse, hvor de er kravlet op og ned af faldstammer eller har lavet ravage inde i væggene. Derudover kan de forårsage store ødelæggelser på kloaknettet, hvor vi efterfølgende er nødsaget til at lave store renoveringer på kloaksystem.
Vi benytter os altid af nyeste teknologi og de bedste produkter på markedet, så du kan være tryg, når vi har været på besøg og afhjulpet rotteproblemerne, samt eventuelt udbedret kloakken.

Nedenstående er en opgørelse over udviklingen i rotteanmeldelser i kommunerne fra 2013 til 2016:
Rottebekæmpelse

Har du fået rotter, er det dit eget ansvar

Du skal være opmærksom på, at du henhold til Miljøstyrelsen selv har pligt til at sikre din ejendom mod rotter. Det gælder både privat og erhverv: “Er man grundejer, har man pligt til at renholde og rottesikre sin ejendom, så den ikke indbyder til, at rotter flytter ind. Det gælder alle grundejere som fx parcelhusejere, gårdejere og ejere af udlejningsejendomme”.

Rotter giver sig til kende udendørs ved at lave huller i græsplænen og indendørs i huse, vil du typisk høre skratten fra loftet eller i væggene. Hvordan finder man så ud af, om der er tale om “overflade” rotter eller rotter som kommer fra kloakken? En god finger regel er, at hvis der er jord omkring rottehullet har den gravet sig ned oppe fra og, hvis hullet er helt rent komme den nede fra. Du kan også ringe til os for at høre mere om bekæmpelse af rotter og udbedring efter rotter på 39 68 06 55, eller sende os en mail på [email protected]