Kloakspuling og slamsugning

Effektiv og hurtig slamsugning

Når det kommer til arbejdet med kloakker, er det langt billigere at tage problemerne i opløbet, end når eventuelle skader har fået lov at udvikle sig. Uanset opgavens størrelse og karakter er vi hos Sven Bech de helt rette at kontakte, når du har brug for at få renset kloakken. Vi kan hjælpe med både slamsugning og kloakspuling, og vores dygtige medarbejdere udfører altid et godt stykke arbejde – hurtigt og effektivt!

Eksperter i slamsugning og kloakspuling

Med evnerne til konstant at være på forkant med den hastige udvikling indenfor kloaksystemer, samt viljen til at investere i de bedste og mest miljørigtige maskiner på markedet, er vi i dag eksperter indenfor både kloakspuling og slamsugning i København, Gentofte & omegn. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til, at alt fungerer, som det skal, så du helt og holdent undgår unødvendige gener.

Vi forsøger altid at tilbyde fordelagtige priser på det kloakarbejde, vi udfører. Det kan vi gøre, fordi vi prioriterer en god kommunikation med vores kunder, så vi har det mest optimale overblik over hver opgave, vi skal udføre. Når der er styr på kommunikationen, så kan vi også bedre overholde planlagte tidspunkt.

Slamsugning i København

Kontakt os i dag

Med stor erfaring i slamsugning og kloakspuling fra blandt andet Gentofte, Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, København samt Nordsjælland varetager vi opgaver på hele Sjælland til kundernes glæde og tilfredshed. Kort sagt er vi din kloakmester på hele Sjælland.

Kontakt os på telefon 39 68 06 55 eller send en mail til [email protected], hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har desuden en døgnvagt, så har du akut brug for hjælp, er vi klar til at rykke ud.

Vi ser frem til at høre fra dig!