Dræning og fugtisolering af kældervægge

Dræn fra Sven Bech A/S

Er dit hus plaget af fugt og kulde i kælderen? Så er bl.a. omfangsdræn fra Sven Bech A/S en fornuftig løsning. Vi har mange års erfaring med dræning og fugtisolering af kældervægge, og vores autoriserede kloakmestre udfører alle former for isolering og afledning.

Omfangsdræn beskytter din kælder mod indsivende vand. Ønsker du en optimal skybrudssikring, hjælper vi hos Sven Bech A/S med at sikre kælderen mod grundvandet og grundfugt.

Dræn bør især overvejes, når:

  • Der kommer vand op gennem gulv eller vægge i kælderen
  • Der er fugtskjolder og skimmelsvamp på vægge i kælderen
  • Der er krakkeleret puds i kælderen
  • Vi kommer gerne ud og kigger på jeres kælder – og giver et uforpligtende tilbud på opgaven.
Dræn i København

Dræn der imødekommer jeres ønsker

Der er mange forskellige drænløsninger. Hos Sven Bech A/S imødekommer vi jeres behov og skræddersyer en løsning, der passer til netop jeres bolig. Med professionel vejledning og montering hjælper vi såvel private som erhverv.

Vi anbefaler ofte, at fugtisolering foretages samtidig med dræning, da det kræver det samme gravearbejde. Fugtisoleringer er som regel den som gør den største forskel i forhold til at få en tør og brugbar kælder.

Kontakt os i dag

Har I overvejet dræn, eller har I spørgsmål til vores arbejde? Så ser vi frem til at høre fra jer. Med base i Gentofte er vi behjælpelige i hele København, Nordsjælland, Lyngby-Taarbæk og resten af Sjælland. Fang os på tlf. 39 68 06 55.