Fliser

Professionelt arbejde med fliselægning

Skal du have lagt fliser til en ny terrasse eller et udeområde? Hos Sven Bech A/S foretager vi professionelt arbejde med belægning og fliser. Vi har et bredt udvalg af fliser som egner sig til forskellige formål. Vi arbejder bl.a. med terrasser, stier, indkørsler, gårdhaver og udendørs trapper. Men vi er enormt fleksible, og tager gerne imod forespørgsler af enhver slags.

Langtidsholdbare løsninger

I forbindelse med fliselægningsarbejde er det afgørende, at fliserne lægges omhyggeligt og professionelt. Særligt indkørsler udsættes for hårdt slid, og man risikerer at resultatet bliver mangelfuldt efter et par år. Løsningen er, at foretage et grundigt stykke forarbejde inden fliserne placeres. Med solidt monteret kantblokke, og et jævnt underlag, kan man nemlig modvirke flere slitageproblemer, eksempelvis at fliserne skrider ud eller synker. I kraft af mange års erfaring med fliselægning kan vi være behjælpelige med, at du sikres bedst muligt imod slitageproblemer. Vi foretager altid et solidt forarbejde inden fliselægningen påbegyndes.

Kontakt

Grå afdeling

Professionel fliselægning

Kontakt os og hør nærmere

Her på hjemmesiden kan du danne dig overblik over en række af de services vi tilbyder, og se eksempler på projekter vi har stået for. Vi arbejder primært omkring Gentofte og København, men tager meget gerne imod henvendelser, uanset hvor du befinder dig. Vi har bl.a. udført projekter i Lyngby-Taarbæk, Rudersdal samt i Nordsjælland. Så kontakt os i dag på tlf. 39 68 05 55 til en uforpligtende snak om dine muligheder for et samarbejde med os.

Søger du hjælp til en stoppet kloak, rottespærre eller en tv-inspektion?